Over DVV

DVV werd opgericht in 1929 en heeft meer dan 75 jaar ervaring op de Belgische levensverzekerings- en niet-levensverzekeringsmarkt. Het merk DVV groeide in de loop der jaren uit tot een niet te omzeilen verzekeringspijler in België.
Ongeacht of u nu particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of verantwoordelijke van een vereniging bent, bij DVV vindt u de producten en de service voor al uw behoeften.

Ons netwerk van exclusieve consulenten is verspreid over het hele land via meer dan 200 agentschappen en staat voor u klaar om te voldoen aan uw wensen en u een gepersonaliseerde service te bieden.

Onze verzekeringsvisie : u beschermen en u helpen vooruit te komen in het leven

U vindt bij DVV het antwoord op vijf fundamentele behoeften, waaraan onze verzekeringen voldoen :

  • Uw patrimonium en uw gezin beschermen met een mobiliteitsverzekering, een woningverzekering (Cocoon), een verzekering rechtsbijstand (Lex.Tra) en...
  • uw aansprakelijkheid verzekeren (familiale, bestuurder, zelfstandige,...)
  • Uw inkomen beschermen en garanderen door het te verzekeren bij ziekenhuisopname, bij arbeidsongeschiktheid, bij uw pensionering uw inkomen vergroten met een beleggingsverzekering die u al dan niet een gewaarborgd inkomen en een solide bonus biedt.
  • Uw mobiliteit verzekeren (DVV Stars, Mobiliteitsgarantie)
  • Een cliëntgerichte service


De service van DVV is een gepersonaliseerde service op uw maat met een deskundige verzekeringsconsulent in uw buurt die altijd voor u klaarstaat. De DVV-consulent is uw eerste contactpersoon voor al uw vragen en de oplossing voor al uw verzekeringsproblemen. Vertrouw hem het beheer van uw verzekeringen toe en ga gerust geregeld bij hem langs op kantoor.

Ethisch beleggen
De financiële reserves van DVV worden belegd volgens sociaal verantwoorde criteria met Portfolio21.

 

Meer info op dvv.be

In de kijker

Nuttige links